Premio ABC Banden

Polenstraat 2, 9880 Aalter
Openingstijden
Maandag 08:30 - 12:00 & 13:00 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 12:00 & 13:00 - 18:00
Woensdag 08:30 - 12:00 & 13:00 - 18:00
Donderdag 08:30 - 12:00 & 13:00 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 12:00 & 13:00 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 12:00
Zondag Gesloten

Zowel voor uw veiligheid als die van onze medewerkers, verzoeken wij u op voorhand een afspraak te maken.

Premio ABC Banden

Premio ABC Banden is al jarenlang actief in de regio. In onze moderne, ruime en vernieuwde gebouwen te Aalter kunt u terecht voor alle topmerken van banden, inclusief monteren, uitbalanceren en uitlijnen.

Bandencentrale in Aalter

Banden met een goed profiel en de juiste bandenspanning zijn van levensbelang. Met het juiste advies en een vakkundige plaatsing helpt Premio ABC Banden u graag verder.

Uw nieuwe banden worden met de grootste zorg gemonteerd. Er wordt steeds een nieuw ventiel geplaatst en de wielen worden elektronisch gebalanceerd. Bij ons kunt u terecht voor banden voor de volgende voertuigtypes:

  • Personenwagenszomerbanden – winterbanden
  • Bestelwagens
  • Vrachtwagens
  • Motorfietsen – scooters
  • Landbouwvoertuigen
  • Industrie

Ook kunt u bij ons langskomen om een band veilig en vakkundig te laten herstellen, zodat u met beperkte kosten weer de weg op kunt.

Tip: Indien u te maken krijgt met een lekke of leeglopende band, probeer dan niet verder te rijden, maar maak gebruik van uw reserveband. Zelfs na een kort stukje ‘plat rijden’ kan uw band onherstelbaar worden!

Uw wagen uitlijnen in Aalter

Ons ervaren personeel kan met ons professionele uitlijntoestel uw wagen weer juist uitlijnen.

Bij het uitlijnen van banden worden de velgen zodanig afgesteld dat ze exact in een recht spoor lopen. Een afwijking van enkele millimeters heeft na verloop van tijd hetzelfde effect als wanneer uw banden een tijdlang dwars over het wegdek gesleept worden. Voor het uitlijnen van uw velgen beschikt Premio ABC Banden over moderne elektronische uitlijnapparatuur en uiteraard ook de nodige knowhow. Ons team is speciaal getraind om met behulp van hoogwaardige technologie uw banden perfect uit te lijnen.

Velgen herstellen bij Premio ABC Banden

Bent u met uw velgen tegen een stoeprand aan geschuurd? Of vertoont uw velg een deuk nadat u een stevig putje in het wegdek niet meer kon ontwijken? Maar ook zonder echte beschadiging krijgen uw siervelgen in de loop der jaren heel wat te verduren.

Premio ABC Banden werkt samen met enkele gespecialiseerde bedrijven, die uw velgen weer in nieuwstaat kunnen brengen. Deuken worden weggewerkt, scheuren kunnen worden gelast, de velgen kunnen opnieuw worden gepoedercoat en die mooie blinkende rand kan opnieuw worden gepolijst en gevernist (zelfs met poedercoating).

Hoe ingrijpender de herstelling of hoe meer velgen hersteld moeten worden, hoe hoger het prijskaartje. Het is daarom belangrijk om de herstellingskosten af te wegen tegen de kostprijs van een nieuw setje velgen. Voor een offerte maakt u best een afspraak bij Premio ABC Banden, want het is vaak moeilijk om de schade aan uw velgen correct in te schatten als deze nog op het voertuig zitten. Contacteer ons voor meer informatie.