Premio Wara

Stalenstraat 76, 3600 Genk
Openingstijden
Maandag 09:00-17:30
Dinsdag 09:00-17:30
Woensdag 09:00-17:30
Donderdag 09:00-17:30
Vrijdag 09:00-17:30
Zaterdag 09:00-15:30
Zondag Gesloten

Zowel voor uw veiligheid als die van onze medewerkers, verzoeken wij u op voorhand een afspraak te maken.

Premio Wara

Premio Wara Banden in Genk is al jarenlang dé referentie als kwalitatieve bandencentrale in regio Genk. Of het nu gaat om uw banden, uw velgen, het uitlijnen van uw voertuig of het afstellen van uw lichten, bij ons is het allemaal mogelijk.

Premio kwaliteitsaudit 2023

Elke Premio vestiging wordt jaarlijks een halve dag geaudit op haar Customer Fulfillment door de firma Educam. Wij zijn dan ook super trots dat we de hoogste score (89,8%) op de Premio Kwaliteitsaudit 2023 behaald hebben!

 

Bandencentrale in Genk

Als bandenspecialist kunnen wij u elke band van om het even welk merk, in om het even welke maat en in elke prijscategorie aanbieden.

Hoewel wij een ruim aanbod banden in stock hebben, zou het kunnen dat uw band besteld moet worden. We streven ernaar de band de volgende dag in huis te hebben. U kunt steeds informeren naar de beschikbaarheid of leverdatum.

Wij beschikken over de nodige apparatuur voor het installeren en programmeren van een TPMS-systeem bij nieuwe wagens.

Wij kunnen elke band, in om het even welke maat en van om het even welk merk voor u bestellen. Gezien het grote aanbod op de markt geven wij u graag onafhankelijk advies, zodat u met de – voor u – beste band naar huis gaat.

Wij beschikken ook over een heus bandenhotel. Maak een afspraak voor uw bandenwissel en wij stockeren uw banden.

 

De velg die perfect bij uw auto past

Premio Wara Banden heeft een uitgebreid aanbod lichtmetalen en stalen velgen. Met professioneel advies begeleiden wij u naar de juiste velg op maat van uw wagen, budget en smaak.

Het is belangrijk om te weten dat niet elke velg op elke wagen past. De boorgaten en hoogte van de wielkast kunnen maken dat de velg niet goed of zelfs helemaal niet past. Zelfs niet wanneer u de juiste velgmaat hebt gekozen.

Kom daarom steeds even langs voor professioneel advies op maat of neem contact met ons op.

Via onze wielenconfigurator kunt u al een eerste simulatie maken van de velg die bij uw wagen past.

Uw auto laten uitlijnen

Bij Premio Wara kunt u ook uw auto laten uitlijnen. Uitlijnen betekent dat de ophangingsdelen voor- en achteraan worden afgesteld. Een foute uitlijning kan vroegtijdige slijtage van de banden veroorzaken.

Dankzij een goede uitlijning worden de slijtage en belasting van uw banden tot een minimum beperkt. Dit zorgt niet alleen voor een optimaal rijcomfort, maar ook voor een langere levensduur van uw banden. Bovendien helpt een goede uitlijning om brandstof te besparen en stuuronderdelen minder snel te laten slijten.

Laat uw wagen steeds uitlijnen bij aankoop van nieuwe banden. Het uitlijnen verbetert ook het weggedrag en de rijveiligheid.

 

Onderhoud van uw koplampen

Auto’s worden bij de automobielinspectie vaak afgekeurd vanwege slecht afgestelde of doffe lichten. Vermijd een rode kaart en laat uw lichten nog voor de autokeuring opnieuw afstellen.

Twijfel niet, laat uw lichten goed afstellen en verhoog uw veiligheid én die van andere weggebruikers! Bovendien verhogen goed afgestelde lichten de kans op slagen bij de autokeuring.

 

Wij staan voor u klaar!

Bij Premio Wara staan we voor u klaar.

Moet uw auto binnenkort naar de keuring? Wij doen een snelle check-up en zorgen ervoor dat uw wagen keuringproof is.

Ook voor herstellingen, een nieuwe batterij, nieuwe remmen en schokdempers, een aircoservice en nog veel meer kunt u bij ons terecht.

Neem zeker contact op via e-mail (banden@wara.be) of telefonisch (op het nummer 089/38 38 20) en we helpen u met plezier verder.