Bandenopslag

Autobanden zoeken

Bandenopslag – U hoeft er niet meer naar om te kijken

Weet u niet waar u uw zomerbanden in de winter moet laten? Of hebt u de mogelijkheid niet om uw winterbanden ‘s zomers te stockeren? Premio biedt bandenopslag aan. Wij zorgen ervoor dat uw banden onder optimale omstandigheden worden opgeslagen, zodat ze in topconditie blijven. Wij slaan bijna iedere soort band voor u op. Van zomer- en winterbanden tot caravanbanden.

Banden opslaan bij Premio

De opslag van banden neemt veel ruimte in beslag. Wanneer u niet veel plaats hebt, liggen de banden behoorlijk in de weg. Daarnaast is het vaak moeilijk om de juiste omstandigheden te creëren voor de opslag. Banden vragen namelijk een bepaalde temperatuur om uitdroging tegen te gaan. Het is bovendien niet goed om banden zonder velg op te hangen of banden met velg rechtop neer te zetten.

Hoe slaan wij banden op?

De opslag van banden moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Premio houdt daar rekening mee en zorgt ervoor dat uw banden op de juiste wijze en in de beste omgeving worden opgeslagen.

Het is belangrijk om banden in een droge, koele en donkere ruimte op te slaan. Daarnaast is het verstandig om aan te geven welke band op welke plek op de auto zat en in welke richting de band draaide. Wij hebben plaats voor banden zonder velg en banden met velg. In beide gevallen is een andere manier van opslaan vereist.

  • Banden met velg
    De twee beste manieren om banden met velg op te slaan zijn ophangen en stapelen. Het is sterk af te raden om banden met velg rechtop neer te zetten.
  • Banden zonder velg
    Banden zonder velg mogen maar op één manier opgeslagen worden: ze moeten apart neergezet worden. Het is niet goed om banden zonder velg op te hangen of te stapelen.
Bandenopslag bij Premio Banden en Autoservice