Autobanden zoeken

Stalen velgen

Stalen velgen worden tegenwoordig meestal aangeboden in de kleur zwart. Heel soms zijn er modellen die tijdelijk in zilvergrijs te verkrijgen zijn. Niettemin is het totale aanbod groot. Velgen van staal hebben de volgende voordelen ten opzichte van lichtmetalen velgen.

Voordelen van stalen velgen

Allereerst trekken stalen velgen niet krom. Dankzij de stevigheid van het staal is dit verschijnsel nagenoeg onmogelijk. Bij lichtmetalen velgen komt het nog wel eens voor dat de velgen kromtrekken.

De stevigheid van stalen velgen maakt ook dat ze minder schadegevoelig zijn, waardoor ze een stuk langer meegaan. Raakte u per ongeluk een stoeprand met uw velgen? U ziet weinig tot niks aan uw stalen velgen.

Stalen velgen vragen weinig tot geen onderhoud. Dit komt omdat vuil bijna niet op uw velgen blijft zitten. Bovendien worden ze niet aangetast door pekel en zout. Dit maakt uw stalen velgen ook erg duurzaam.

Wilt u lichtmetalen of stalen velgen kopen? Bekijk dan bij Premio de mogelijkheden. Wij vertellen u graag welke velgen voor uw auto geschikt zijn.