Hankook banden kopen

Autobanden zoeken

Hankook, de eerste bandenproducent in Korea

Hankook, in 1941 opgericht als de Chosun Tire Company (de eerste fabriek voor autobanden in Korea), ontplooide een visie in een tijdperk waarin de zaden voor de vroege industrialisatie werden gezaaid in een land waar de middelen ontbraken om succesvol te kunnen groeien.

LOGO HANKOOK

Zelfs het ontbreken van faciliteiten en voorraden kon het enthousiasme om banden met een goede kwaliteit te ontwikkelen en te produceren niet temperen. Trots op zijn aandeel in de ontwikkeling van de Koreaanse bandenindustrie herstelde het Hankook-team van de oorlog, door in alle disciplines binnen de onderneming hard te werken en het fundament te leggen voor datgene waar het bedrijf tegenwoordig voor staat.

 

Met een instelling die is gericht op industrie en technologische vooruitgang, was Hankook in staat om zich op te werpen als een hoeksteen van de industriële vooruitgang in Korea.

Rijprestaties die verder gaan dan mobiliteit

Met een perfecte remkracht, uitstekende handling, uitmuntend rijcomfort en gegarandeerde veiligheid zorgt onze technologische expertise voor ongekende rijprestaties die veel verder gaan dan gewoon ‘mobiel zijn’.

Rijbeleving

Het is bij Hankook de bedoeling om, vanaf het moment dat de bestuurder de motor start, een veiligere, plezierigere en comfortabelere rijervaring mogelijk te maken. Wij streven naar dat gevoel en zijn blij dat we een band kunnen presenteren die deze ultieme ‘driving emotion’ aan de klant biedt.

 

Met vertrouwen rijden

Banden en veiligheid gaan hand in hand bij het autorijden, en bestuurders moeten zich op hun gemak voelen als ze rijden. Bij slecht weer of in zware omstandigheden: onze technologisch geavanceerde banden komen altijd tegemoet aan de behoeften van onze klanten, en bieden alle vertrouwen aan zowel de bestuurder als de passagiers, zodat zij verzekerd zijn van een veilige en prettige rit.

 

 

Opwindend rijden

De drang naar prestaties en motorische prikkels is latent aanwezig bij iedere bestuurder, en Hankook stimuleert dit persoonlijke gevoel door het ultieme rijplezier aan te bieden. Onze banden bieden volledige controle op het gebied van snelheid en richting en staan garant voor de veiligheid en het rijcomfort dat de bestuurders onderweg verwachten.

 

 

Met voldoening rijden

Een rijervaring waar de bestuurder voldoening uit haalt, moet vanzelfsprekend zijn en een voorrecht waarvan iedereen moet kunnen genieten. Dat kan alleen door middel van wereldwijde innovaties. Met onderzoeks- en ontwikkelingscentra op vijf strategische locaties in de wereld ontwerpt Hankook de beste banden voor het rijden op de weg, met specifieke eigenschappen voor de bestuurders in ieder land. Om tegemoet te komen aan een wereldwijde bescherming van het milieu, hebben wij milieuvriendelijke producten met maximale efficiency ontwikkeld, die voldoen aan de hoogste normen en een ultieme rijervaring garanderen.

 

 

Rijden met trots

Als aanvulling op onze geavanceerde technologie proberen we altijd, door onze kennis op het vlak van milieuvriendelijkheid te vergroten, ons respect voor de natuur te tonen. Wij willen altijd een stap voorlopen bij de ontwikkeling van innovatieve technologieën. Dit zorgt voor een toegevoegde waarde en verhoogt de kans op milieuvriendelijkere auto’s in de toekomst.