Wintercheck

Autobanden zoeken

Waarom een wintercheck?

Uw auto moet in de winter bestand zijn tegen slechte weersomstandigheden. Zo is het handig als hij altijd wil starten, en daarna wilt u natuurlijk veilig op weg kunnen. Met de wintercheck brengen wij uw auto in optimale conditie voor het winterseizoen. Het is in de winter ook aan te raden om over te schakelen op winterbanden.

Wanneer een wintercheck?

Misschien gaat u op wintersportvakantie. Tijdens deze reis wordt uw auto blootgesteld aan weersomstandigheden die zwaarder zijn dan in België. Bij een wintercheck besteden wij extra aandacht aan de banden, de olie en de accu. Ook de staat van het reservewiel wordt gecontroleerd. Daarnaast zorgen wij voor de nodige vriesbestendige ruitensproeier- en koelvloeistof. Als u op vakantie autopech wilt voorkomen, is het aan te raden om uw auto ruim op tijd te laten checken, dus voordat de winter aanbreekt.

Dunlop Winter Sport5 Winterband

Wat is een wintercheck?

Tijdens de wintercheck wordt uw auto gecontroleerd op alle belangrijke onderdelen en aspecten. Daarbij wordt extra aandacht besteed aan de staat van uw accu, de werking van uw verlichting en het profiel van uw banden.

Tijdens onze wintercheck wordt uw voertuig op de volgende punten gecontroleerd:

Wat kost een wintercheck?

Vraag bij uw dichtstbijzijnde Premio-vestiging naar onze scherpe tarieven voor een wintercheck.

Wintercheck, zodat je altijd met een gerust hart de weg op kan