Velgen reparatie

Autobanden zoeken

Velgreparatie

U rijdt met uw velg tegen een stoeprand aan: een flinke deuk in uw velg. Of misschien bent u tegen een andere obstakel aangereden en hebt u een verbogen velg opgelopen. Wacht dan niet te lang en laat uw velgen en wielen herstellen door Premio.

Waarom op tijd velgen laten repareren?

Het is zeer slecht om met gedeukte of verbogen wielen door te rijden. Wanneer u een slag in uw wiel hebt, worden uw wiellagers en ophangingsonderdelen onnodig belast. Uw schokdempers gaan op korte termijn stuk.

Bovendien slijten uw banden verkeerd af. Dit komt omdat de band zich gaat aanpassen aan de vervorming van de velg. Die slijtage is niet te verhelpen, zodat u, zelfs na het herstellen van uw velg, nieuwe banden moet aanschaffen.

Wanneer er een slag in uw wiel zit, gaat uw auto trillen. Trilt het stuur? Dan is hoogstwaarschijnlijk een van de velgen aan de voorkant beschadigd. Voelt u de trillingen in uw stoel? Dan zijn de achterste wielen van uw auto beschadigd.

Velgen mercedes

Wat is het richten van velgen?

Bij het richten worden de oneffenheden uit de velg gehaald.

Lichtmetalen velgen

Hoe doen wij dat?

De velgen worden zonder banden in een speciale machine geplaatst. Deze machine zoekt de oneffenheden op en haalt ze er vervolgens uit. Uw velg is weer perfect rond en u hebt geen last meer van trillingen en andere afwijkingen tijdens het rijden.

Velgen + Goodyear Vector 4 Seasons Gen2